Falin, Adulik, bla bla bla....
Falin, Adulik, bla bla bla....
ahoj.. este hravate wowko alebo uz nie? resp. ak ano tak co so zbludilimi dusami.. co sa na par rokov stratili a znova by sa chceli pridat?
Re: Falin, Adulik, bla bla bla....
ahola
doted jsme jakz takz skladali 10tku (semtam i 14tku flex) ale ted nastava obdobi kdy vetsina lidi zastavi subscr a bude cekat na datadisk (ja treba pri hrani diabla, watch dogs apod od 24.3.)
takze v plne sile to vidim spis az na datadisk (pokud se pletu tak mne jiste nekdo opravi)
/peace
doted jsme jakz takz skladali 10tku (semtam i 14tku flex) ale ted nastava obdobi kdy vetsina lidi zastavi subscr a bude cekat na datadisk (ja treba pri hrani diabla, watch dogs apod od 24.3.)
takze v plne sile to vidim spis az na datadisk (pokud se pletu tak mne jiste nekdo opravi)
/peace
hmm aha .. a teda datum kedy prijde datadisk na svet sa zatial nevie co?
mno tak ako to s guildou vlastne vyzerá .. na akom servery ste poprípade koľko ľudí guilda obsahuje.. ide o fakt či sa oplatí nasrať frajerku a nahrnúť sa naspať do starého dobrého sveta wow ..
Vyzerá to dobře, raidujeme ve čtvrtek a v neděli, progressujeme Blackrock Foundry na Normal.Falin wrote:mno tak ako to s guildou vlastne vyzerá .. na akom servery ste poprípade koľko ľudí guilda obsahuje.. ide o fakt či sa oplatí nasrať frajerku a nahrnúť sa naspať do starého dobrého sveta wow ..
ahoj ahoj... kedže sa blíži datáč tak som sa rozhodol že po rokoch by som sa vrátil na nejaký čas k wowku... tak by som bol rád keby ste mi zatiaľ invitli Faliho.. teda ak smiem poprosiť a znova sa votrieť do vašich radov
hola, jsem asi jediny z lidi co muzou inv a pravidelne loguje (kvuli misim only ) takze kdyz mne zahlidnes /w
hmm zahliadnúť ...čo si pod tým predstavuješ