Patch 6.0.2 je na PTR
Patch 6.0.2 je na PTR
Patch, ktery bude predchazet vydani datadisku je na PTR. Ke shlednuti jsou tak nove modely postav, upravy UI (nejen Herodika asi potesi, ze primo v UI uz se zobrazuje cooldown jako cislo ), talenty, stat squish atd. Zkratka asi vetsina novych veci netykajici se obsahu a questu.
EDIT:
vypada to docela dobre. Akorat je to trochu jak jsem ocekaval, ostatni postavy jsou na monitoru stejne tak maly a v pohybu, ze vetsinu casu neni poznat, jestli je to novej nebo starej model. Nejvic znat je to u trpasliku, tam ten rozdil v detailech je asi nejvetsi.
37k HP a many jako healer na lvl 90 !
EDIT:
vypada to docela dobre. Akorat je to trochu jak jsem ocekaval, ostatni postavy jsou na monitoru stejne tak maly a v pohybu, ze vetsinu casu neni poznat, jestli je to novej nebo starej model. Nejvic znat je to u trpasliku, tam ten rozdil v detailech je asi nejvetsi.
37k HP a many jako healer na lvl 90 !
Re: Patch 6.0.2 je na PTR
Uz tam na nas ceka Mimochodem, starej teleport z SW ted nevede pred portal, ale primo do Outlandu. Asi nechteli resit fazovani, kdy by lowlvl videli zelenej portal a 90+ zase cervenej.
Myslel jsem, ze to nejde, ale do PTR se da prihlasit i kdyz nemate zaplaceno
Pocitam za 3-4 tydny, mozna driv. Ten uvodni quest pro uvedeni WoD je odehranej za chvilku, ale pocitam, ze cil bude mit tenhle patch online alespon mesic pred datadiskem, aby si lidi zvykli na novy cisla, prekopany ability atd. Zatim jsem koukal jen na druida a actionbary jsou po patchi nezvykle prazdny (catecne proto, ze nektery ability zmizely a cast je dostupna jen pro konkretni spec).
90tku mas jen kdyz si predobjednas datadisk nebo pak bude i po vydani ?
Popravde si nejsem jistej. Za penize pujde koupit uz porad, ale vsude cpou reklamu "kupte si datadisk nyni a ziskejte uprade na lvl90". Takze je klidne mozny, ze boost zdarma je jen pro predobjednavku. Ja bych osobne radsi, kdyby mi dali datadisk levnejs misto boostu, kterej je mi k nicemuherodes wrote:90tku mas jen kdyz si predobjednas datadisk nebo pak bude i po vydani ?
Ode dneska jde zkopirovat existujici postavy na PTR, tak jsem zkusil porovnat skutecny cisla. Na screenshotu je videt i redesign atributu.
Až bude ten patch na offic serverech, tak asi začnu se seznamováním
Ten upgrade na 90 uz funguje, delal jsem to u warriora. Dela se to na uvodni obrazovce. Zeptalo se me to na spec a podle toho jsem dostal startovaci gear. Vsechno, co jsem mel v tu chvili na sobe a v inventory, mi to sebralo a pak mi to prislo postou.