Možná že dobřefish wrote:Oficialne potvrzeno, ze v Draenoru nepujde litat a mozna ani v dalsim datadisku.
Patch 6.2
Re: Patch 6.2
V patchi 6.2 dojde k prvnimu nerfu raidu.
Warlock dostane novy vzhled pro nektere pety (protoze se jejich varianty hojne vyskytuji v Hellfire citadel).A raid-wide debuff has been added to reduce damage dealt by all creatures and NPCs in Highmaul and Blackrock Foundry on Normal, Heroic, and Mythic difficulty.
Veliká škoda, létání považují za nejlepší vymoženost WoW a těšil jsem se na to ...Nipi wrote:Možná že dobřefish wrote:Oficialne potvrzeno, ze v Draenoru nepujde litat a mozna ani v dalsim datadisku.
proc chces litat kdyz jsou vsichni v garrisnech
Mám to rád, volnost, lépe poznáš Draenor, obletíš si poklady a napadneš z výšky koho chceš :-p
Bal jsem se, ze to prijde. Uz ted mi prislo, ze misi na goldy trochu ubylo.
In Patch 6.2, the team is looking into having diminishing returns on an account wide level for missions that reward gold. It is a nerf, but alleviates some of of the pressure to have many alts. It is a problem when it scales linearly and having six characters gives you six times the amount of gold, making you feel like you have to log into them all every night.
Tak nějak ty tokeny prodat musejfish wrote:Bal jsem se, ze to prijde. Uz ted mi prislo, ze misi na goldy trochu ubylo.In Patch 6.2, the team is looking into having diminishing returns on an account wide level for missions that reward gold. It is a nerf, but alleviates some of of the pressure to have many alts. It is a problem when it scales linearly and having six characters gives you six times the amount of gold, making you feel like you have to log into them all every night.
jsou to jenom kecy, proste se generuje mnohem vic goldu nez je jim libo a chtej to oduvodnit ''prilisnym tlakem na to ze musite mit vic altu a dokonce je logovat''
no neva, zpusob se vzdycky najde
p.s. a ze uvadej zrovna ''sest altu'' jako mam ja , tak sorry kluci no
no neva, zpusob se vzdycky najde
p.s. a ze uvadej zrovna ''sest altu'' jako mam ja , tak sorry kluci no
jo, taky mi to prislo smesny, to oduvodneni. ale kdo ma 1 char, tak to bude mit furt stejny ne?