Víkendový sraz guildy 2013
Re: Víkendový sraz guildy 2013
No zatial to vyzera, ze posteli bude dost.
There is no dark, it's just absence of light.
Inigo: "Přijedu i bez pozvání "
Povídám "jak bez pozvání, pozvanej je kdo si přečte forum"
Inigo: "já si ho nepřečet"
Povídám "jak bez pozvání, pozvanej je kdo si přečte forum"
Inigo: "já si ho nepřečet"
Zásadní dotaz: kdo letos veze sud a hlavně funkční pípu?
Poté co jsem zažil ohledně sudu a pípy v minulých letech, tak se od této činnosti distancuji. Přivezu maso jako minule, případně nějaký chipsy atd. pokud se toho ni kdo jiný nebude chtít ujmout.Tass wrote:Zásadní dotaz: kdo letos veze sud a hlavně funkční pípu?
Tak holt jako posledne. Lami jidlo, ja pivo.
Xaxíkovi jako již tradičně tentative - když zdraví prcka dovolí
ale určitě bychom rádi dorazili - myslete na nás s jedním letištěm prosím
ale určitě bychom rádi dorazili - myslete na nás s jedním letištěm prosím
Jako minulý rok, i letos dorazíme se psy. Jde o mírumilovná, kontaktní zviřátka, není se čeho bát. Pokud by ovšem mezi příchozími byl nějaký kynofob, uděláme opatření.
powerTea#2200
Nestraš tady roztomilymi fotkami nebo s sebou vezmu upírskou kočku a uvidíš jaký s tím vaším zvířectvem bude krátký proces.powerTea wrote:Jako minulý rok, i letos dorazíme se psy. Jde o mírumilovná, kontaktní zviřátka, není se čeho bát. Pokud by ovšem mezi příchozími byl nějaký kynofob, uděláme opatření.
https://picasaweb.google.com/lh/photo/q ... directlink
Kluci do me vcera v hospode rejpali, at pry taky jedu k Lamimu na chatu (argumenty, ze uz wowko nehraju zamitli s tim, ze vetsina ucastniku nepari tez), tak pojedu
A o chate jsem o tom nevedel pac se mi forum zdalo nemocny...bylo, ale ze se clovek musi znovu zaregistrovat, mi rekli v te same hospode, tj vcera )
A o chate jsem o tom nevedel pac se mi forum zdalo nemocny...bylo, ale ze se clovek musi znovu zaregistrovat, mi rekli v te same hospode, tj vcera )